Групата b2b Media управлява няколко онлайн медии и организира бизнес събития, форуми, конкурси, дискусии и конференции от национално и международно ниво.

Той обединява целият поток от новини на български език във финансовата и икономическата сфери. Дневно на портала се акумулират над 200 новини което е уникално по обем съдържание и с над 60 източника. Новини в реално време за борсовите индекси, котировките на петрола, прогноза за времето.


 

От първото й издание досега ежегодната инициатива отличава отговорните компании. Провежда се традиционно под патронажа на Президента и с подкрепата на Министерството на околната среда и водите. Конкурсът е известен като "Зелените Оскари".


Manifesto.bg е бързорастящ сайт с аналитична насоченост, чиято цел е да разглежда обществените процеси в дълбочина. Тук ще откриете различни гледни точки, мнения на авторитети, аналитични статии по широк кръг от теми като политика, бизнес, финанси, медии, технологии и много други индустрии. Разглежданите теми включват съвети за лидерство, бизнес успех, подкрепа за стартиращи бизнес идеи и др. Бизнес профили на мениджъри и компании. Представяне на КСО проекти. Любопитното от света на бизнеса. Интересни и провокативни класации. Бизнес събитиен календар.  Авторите проследяват най-важните събития от страната и света, като ги анализират и коментират отвъд очевидното.


Чрез този конкурс b2b Media си поставя за цел да насърчи иновациите и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса.


 

Най–успешните компании в сектора на авиоиндустрията се конкурират в над 10 категории. Отличията се връчват на изискана церемония в присъствието на официални гости, медии, представители на бългaрския и международен бизнес.


Групата е популярна с организирането на бизнес конференции, конкурси, форуми, дискусии и нетуъркинг събития на най-високо ниво. Участващите компании са стотици, а достигната аудитория за година са хиляди представители на бизнеса, държавната администрация, дипломати, официални гости и др.


b2b Media е собственост на дружеството "Динамик медия", регистрирано съгласно българското законодателство.