Бизнес новини www.b2bnews.bg 

Под този бранд е познатият и вече натрупал популярност информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целият поток от новини на български език във финансовата и икономическата сфери. Дневно на портала се акумулират над 200 новини което е уникално по обем съдържание и с над 60 източника. Новини в реално време за борсовите индекси, котировките на петрола, прогноза за времето. Информацията е огромна по отношение на бизнес сферата и предлага на едно място всичко, което се търси и намира в Интернет пространството. Уникалните потребители на месечна база са над 156 000. Средно дневните импресии възлизат на 40 000, като тенденциите са към увеличаване. Медията представя успешни мениджъри, предприемачи, стартиращи бизнес идеи и работещи модели от сферата на бизнеса  и икономиката.

Реклама в сайта.Manifesto.bg 

Специалният проект на медийната група със селектрирани бизнес и корпоративни анализи, предприемачество, start–up новини, бизнес събития от България и света. 

Тематичен обхват:

Manifesto.bg е бързорастящ сайт с аналитична насоченост, чиято цел е да разглежда обществените процеси в дълбочина. Тук ще откриете различни гледни точки, мнения на авторитети, аналитични статии по широк кръг от теми като политика, бизнес, финанси, медии, технологии и много други индустрии. Разглежданите теми включват съвети за лидерство, бизнес успех, подкрепа за стартиращи бизнес идеи и др. Бизнес профили на мениджъри и компании. Представяне на КСО проекти. Любопитното от света на бизнеса. Интересни и провокативни класации. Бизнес събитиен календар.  Авторите проследяват най-важните събития от страната и света, като ги анализират и коментират отвъд очевидното. 

Сайтът стартира на 1 март 2015 г. и е част от групата на b2b Media.

Акценти от съдържанието:

1. Съдържанието на сайта е авторско. Информацията се обновява ежедневно.

2. Представянето на мениджъри и компании с интервюта и ревю е под формата на текст или видео.

3. Възможност за позициониране на компания, като спонсор на отделна рубрика. 

4. Специални секции “Представяме ви...”, “Съвети”, “Анализи” 

6. Профили на мениджъри и компании. 

7. Manifesto.bg в социалните мрежи - самостоятелна facebook страница

8. Търсачка. Позволява на посетителите бързо да намерят нужната информация.

9. Версия на уеб сайта за мобилни устройства.

10. RSS емисии – за всички новини в сайта.

Реклама в сайта.

 b2b newsletter 

Седмичен електронен бюлетин с подбрани актуални новини и полезна информация, който се разпространява до общо 120 000 е-mail абонати (над 55% open rate - отваряемост). В него се обобщават най-интересните новини от изминалата седмица. Има възможност за публикуване на лого, банер реклама или промоционални оферти.

Запитване за рекламно позициониране: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.