2016

На 15 декември 2016 г. за втора поредна година на официална церемония бяха наградени най-добрите авиокомпании, IATA агенции, туристически агенти, летища, транспортни и логистични компании. Най–успешните компании в сектора на авиоиндустрията получиха отличия в над 10 категории на изискана церемония в присъствието на официални гости, медии, представители на бългaрския и международен бизнес.

galleries 13


Споделената икономика е навсякъде около нас. Дори и да не осъзнаваме, но вече живеем в изцяло нова ситуация, която тепърва ще се трансформира повече и повече. Годишната конференция на b2b Media е най-голямото събитие през годината, организирано от медийната група.

galleries 12


Форумът #NEXTDIFI2016 разгледа темите за преплитащите се технологични иновации и финансови услуги, променящи начина, по който светът кредитира, купува и инвестира. Технологичните иновации и финансовите услуги – тези теми обединиха представители на банковия и ИТ бранша

galleries 11


Усилията на общо 13 компании се увенчаха със "Зелени Оскари" в шестото издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България", който се превърна в емблема на отговорния бизнес в страната. Официалната церемония по награждаването се състоя на 8-ми юни в хотел Хилтън в присъствието на официални лица, медии, представители на българския бизнес и местната власт.

galleries 10 


Специализираният форум за облачни технологии Cloud Forum Bulgaria 2016, който се проведе на 14 април в Capital Fort, събра водещи имена сред експертите от IT бранша, за да представят най-иновативните проекти и разработки и да запознаят аудиторията с новите тенденции, услуги и с възможностите на облачната инфраструктура.

galleries 9


Иновативни проекти в медицината грабнаха аудиторията на форума „Digital Health and Medical Innovation“ Преглед от лекар само с едно докосване на екрана, добавената стойност на дигиталните здравни приложения, дигитален обмен на информация между експерти и много други теми бяха представени и обсъдени на форума „Digital Health and Medical Innovation“, чието първо издание се проведе с подкрепата на представителството на Европейската комисия в България.

galleries 8


Събитието беше в подкрепа на благотворителната кауза на организацията “Майки за донорство”. Всички играчи демонстрираха завидни състезателни умения.

galleries7 


2015

В оспорена битка между 21 авиокомпании, най-добрите в 10 категории си тръгнаха със статуетка и сертификат. 

 


The International Conference Smart Buildings, Smart Cities, Smart Economy brings together technology, government and society. 

 


Второто издание на събитието „Факторингът - средство за развитие на бизнеса“ информира компаниите и медиите какви са очакванията и тенденциите и кои са успешните факторинг решения според водещите специалисти в областта. 


Бизнес наградите на b2b Media имат за цел не само да насърчат предприемачеството, но и да помогнат да се развие нов манталитет на инициативност у нас.


Официалната церемония по връчването на престижните награди в петото издание на конкурса „Най-зелените компании на България“, организиран от b2b Media се състоя на 28-ми май 2015 г. в Софийската Филхармония.


Страхотни играчи и феноменални агитки! На боулинг пистите премериха сили рекламните агенции и се проявиха знаменити "страйкъри" сред тях. Събитието е в подкрепа на благотворителната кауза - Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.